Μαραντόνα: «Αποκλειστήκαμε από χώρα που παίζει μπέιζμπολ»

Gazzetta team
Μαραντόνα: «Αποκλειστήκαμε από χώρα που παίζει μπέιζμπολ»

bet365

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα σχολίασε με τον δικό του τρόπο τον αποκλεισμό της Αργεντινής από την συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Αργεντινή αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το 1-1 με τις Ονδούρες με τον Μαραντόνα να τα χώνει σε όλους τους υπεύθυνους.

«Με όλο το σεβασμό στην Ονδούρα, είναι μια χώρα που παίζει καλό μπέιζμπολ, αλλά από ποδόσφαιρο δεν έχει ιδέα. Και μας απέκλεισαν», ανέφερε ο Ντιέγκο στον ραδιοφωνικό σταθμό La Red για να αποκαλύψει στη συνέχεια ότι προσφέρθηκε να βοηθήσει τον προπονητή της ολυμπιακής ομάδας, Βάσκο Ολαρτικοετσέα, αλλά εκείνος απάντησε αρνητικά.

«Προσφέρθηκα να βοηθήσω, αλλά μου είπε πως δεν χρειάζεται. Δεν έχω παράπονο από εκείνον, είναι πολύ καλός άνθρωπος κι εγώ ήθελα να τον βοηθήσω γιατί ήξερα πως θα ερχόταν καταστροφή».

Από τα βέλη του δεν ξέφυγαν και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας. «Η ομάδα έπαιζε στο Ρίο κι αυτοί ήταν στο Μαϊάμι και λιάζονταν. Δεν τους νοιάζει το ποδόσφαιρο της χώρας. Αυτό που έγινε με τον Μέσι τούς εξέθεσε», ανέφερε.

Τέλος, δεν έδειξε και τόσο σίγουρος για την πρόσληψη Μπάουζα στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας. «Υπάρχει ο κίνδυνος να μην πάμε στο Μουντιάλ. Του εύχομαι καλή τύχη, αλλά θα είναι δύσκολο».

 

Τελευταία Νέα