Ελλάδα-Ουγγαρία 8-8 (vid)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ελλάδα-Ουγγαρία 8-8 (vid)

bet365

Η γκολάρα του Βλαχόπουλου στο τέλος της «γαλανόλευκης» επίθεσης και 5'' πριν το φινάλε του αγώνα με την Ουγγαρία (8-8) διατήρησε την Ελλάδα αήττητη (μετά από 3 ματς) και σε τροχιά πρόκρισης στο Ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο!

Για ένα ακόμη ματς η εθνική ομάδα βασίστηκε στο αμυντικό της παιχνίδι και εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Εκείνο όμως που μετρά περισσότερο από την ισοπαλία απέναντι σε έναν ακόμη δυνατό αντίπαλο, ο οποίος είναι και η πολυνίκης του θεσμού Ουγγαρία με (9 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα) είναι ότι οι παίκτες του Βλάχου δεν τα παράτησαν, πάλεψαν μέχρι τελευταία στιγμή για να πάρουν όσα περισσότερα μπορούσαν από το συγκεκριμένο ματς και δικαιώθηκαν!

Σε ότι αφορά στο ματς την αρχή του πρώτου οκταλέπτου η αμυντική λειτουργία της εθνικής ήταν άψογη, με τους Ούγγρους να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν το γρήγορο γκολ του Βλαχόπουλου στο 1:19 με τον Ζαλάνκι. Η απώλεια συγκέντρωσης είχε ως αποτέλεσμα οι Μαγυάροι να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Χαράι 33'' πριν τη λήξη του οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Γούνας πέτυχε ένα γρήγορο γκολ στο 6:27, με τους Ούγγρους να απαντούν αμέσως με τον Ερνελι στο 5:57. Το αμυντικό παιχνίδι συνεχίστηκε και από τις δύο ομάδες, με τη εθνική να χάνει την ευκαιρία να σκοράρει σε δύο περιπτώσεις στον παίκτη παραπάνω προκειμένου να ισοφαρίσει.
Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Βλαχόπουλος ισοφαρίζει γρήγορα σε 3-3, με τους Γενηδουνιά Γούνα να βάζουν μπροστά στο σκορ την εθνική με 5-3. Στη συνέχεια όμως οι Ούγγροι μείωσαν με τους Χοσνιάνζκι και Χαράι σε 6-5.
Στο τελευταίο οκτάλεπτο και ενώ η εθνική βρέθηκε πίσω στο σκορ φάνηκε η πίστη και το πάθος που έχει αυτή τη ομάδα για τη νίκη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε 35 δευτερόλεπτα για να εξαπολύση επιθεση και να αποσπάσει την ισοπαλία και για μία ακόμη φορά, τη λύση έδωσε ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ο οποίος σκόραρε 5'' πριν τη εκπνοή του χρόνου.

Νωρίτερα η Αυστραλία επιβλήθηκε 8-6 της Ιαπωνίας. Η εθνική βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 4β. μαζί με τη διοργανώτρια Βραζιλία, η οποία αντιμετωπίζει στις 01:30 της Πέμπτης τη Σερβία.

Επόμενο ματς για την εθνικής μας είναι με τη Βραζιλία στη 1:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ελλάδα- Ουγγαρία 8-8
Οκτάλεπτα
: 1-2, 1-1, 4-2, 2-3
Ελλάδα: Βλαχόπουλος 3, Γούνας 2, Γενηδουνιάς 2, Μουρίκης 1
Ουγγαρία: Ζαλάνκι 1, Χαράι 3, Έρντελι 1, Χοσνιάνσζκι 1, Βάργκα 1, Βάμος 1

Η βαθμολογία του Α' Ομίλου
1.Βραζιλία 4*
1. Ελλάδα 4
3. Αυστραλία 3
3. Ουγγαρία 3
5. Σερβία 2*
6. Ιαπωνία 0

* Έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο


Γκολάρα Βλαχόπουλου από dimitris-tomaras
 

Τελευταία Νέα