«Εξαφανίστηκαν» οι οδηγοί στο Ρίο!

Δήμος Μπουλούκος
«Εξαφανίστηκαν» οι οδηγοί στο Ρίο!

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι έχει δημιουργηθεί σημαντικό πρόβλημα με τους οδηγούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς πολλοί τα παράτησαν και έφυγαν. ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ

Νέος «πονοκέφαλος» για την Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr πολλοί οδηγοί σηκώθηκαν και έφυγαν. Αυτό συνέβη επειδή ήταν απλήρωτοι και παρά τις υποσχέσεις δεν είδαν το χρώμα του χρήματος.

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν πολλά κενά και οι διοργανωτές αποφάσισαν να πάρουν οδηγούς από τα αυτοκίνητα των επισήμων και να τους χρησιμοποιήσουν στα άκρως πιο απαραίτητα λεωφορεία για τις μετακινήσεις των αθλητών και των δημοσιογράφων.

Ετσι τα αυτοκίνητα με την ένδειξη Τ3 που προορίζοντας για χρήση από όσους έχουν το σχετικό νούμερο στη διαπίστευση τους και ανήκουν στην ευρύτερη Ολυμπιακή οικογένεια, παραμένουν ακινητοποιημένα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα