Ο Πολ Τζορτζ συμπαραστέκεται στον Σαΐντ

Αλέξανδρος Καραλής
Ο Πολ Τζορτζ συμπαραστέκεται στον Σαΐντ

bet365

Ο Αΐτ Σαΐντ είναι ο μέχρι στιγμής μεγάλος άτυχος των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού υπέστη έναν φρικτό τρατματισμό σε προσπάθειά του στο άλμα, κι ο Πολ Τζορτζ έσπευσε να του συμπαρασταθεί.

Ο φόργουορντ των Πέισερς γνωρίζει από... πρώτο χέρι τι περνάει αυτή τη στιγμή ο Γάλλος αθλητής της ενόργανης γυμναστικής κι ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο πλευρό του.

«Με πήγε πίσω στις δικές μου ημέρες», ήταν η πρώτη ατάκα του Αμερικανού, που είχε διαλύσει τον αστράγαλο του πριν 2 χρόνια σε προπόνηση της «Team USA».

Ο Τζορτζ εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί το νεαρό Γαλλο αθλητή, χωρίς όμως να είναι ακόμα αυτό εφικτό, αφου ο Σαΐντ δεν δέχεται ακόμη επισκέψεις στο νοσοκομείο. Σε κάθε περίπτωση ο Αμερικανός θα τον στηρίζει:

«Είμαι εδώ γι’ αυτόν και κάποια στιγμή θα τον επισκεφθώ και θα μιλήσω μαζί του. Θα προσπαθήσω να τον ενθαρρύνω, ξέρω τι περνάει και ελπίζω τα λόγια μου να τον βοηθήσουν. Επέστρεψα πιο δυνατός και καλύτερος από αυτό. Ενδεχομένως να προπονούταν όλη του τη ζωή γι’ αυτή την ευκαιρία. Θα είμαι σίγουρα στο πλάι του! Δεν τον ξέρω και δεν με ξέρει αλλά μπορούμε να γίνουμε φίλοι όταν συναντηθούμε», κατέληξε ο Τζορτζ.

 

Τελευταία Νέα