Κλοπές και στην ελληνική Ολυμπιακή ομάδα!

Κλοπές και στην ελληνική Ολυμπιακή ομάδα!

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι και μέλη της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες διαπίστωσαν ότι προσωπικά αντικείμενα έχουν κάνει φτερά! ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ

Τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών στους Ολυμπιακούς Αγώνες δυστυχώς έφτασαν ως και την ελληνική αποστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έχουν «κάνει φτερά» αρκετά προσωπικά αντικείμενα, μέσα από τα δωμάτια των Ελλήνων στο Ολυμπιακό Χωριό.

Κυρίως έχουν... εξαφανιστεί φόρμες και ρούχα, αλλά εκλάπη κι ένα κινητό με το φορτιστή του μέσα από βαλίτσα, μέλους του ιατρικού και φυσικοθεραπευτικού τιμ. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ο φυσικοθεραπευτής Νίκος Κουλόπουλος.

Hδη η ελληνική ομάδα έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία, κάτι που έχουν κάνει και άλλες χώρες, που βασικά υποπτεύονται τις καθαρίστριες που φροντίζουν τα δωμάτια όταν λείπουν οι αθλητές. Πλέον οι διοργανωτές έχουν υποβάλλει υποχρεωτικό έλεγχο σε όλους τους υπαλλήλους του Ολυμπιακού Χωριού στη λήξη της βάρδιας τους, ώστε να διαπιστώσουν εάν έχουν πάρει κάτι μαζί τους. Επίσης άνδρες της εταιρείας σεκιούριτι που φυλά το Χωριό, κάνουν περιπολίες σε όλους τους ορόφους και ψάχνουν όλους τους χώρους, μήπως οι δράστες έχουν κρύψει κάπου τα κλοπιμαία.

Για να... κοιμούνται ήσυχα κάποια μέλη της αποστολής κάνουν το εξής κόλπο: βάζουν έξω από την πόρτα την ταμπελίτσα «Μην ενοχλείτε» ώστε να μην μπει κανείς στο δωμάτιο και όποιον καθαρισμό απαιτείται, το κάνουν μόνα τους! Απίστευτα πράγματα...