Aπόπειρα ληστείας στον Υπεύθυνο Ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων

Δήμος Μπουλούκος
Aπόπειρα ληστείας στον Υπεύθυνο Ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων

bet365

Απίστευτο κι όμως αληθινό καθώς ο Υπεύθυνος Ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων, δέχθηκε επίθεση από τέσσερις νεαρούς ληστές! ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ

Η είδηση έγινε γνωστό στο Ρίο πριν από μερικές ώρες και έγινε μετά την Τελετή Εναρξης τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο Φελίπε Σέισας περπατούσε έξω από το Μαρακανά κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητο του.

Τότε τέσσερις νεαροί ληστές με μαχαίρια τον πλησίασαν και πήγαν να τον ληστέψουν! Είχε, όμως, συνοδεία αστυνομικών και ο ένας από αυτούς πυροβόλησε και σκότωσε τον ένα ληστή ενώ ένας ακόμα τραυματίστηκε! Ο νεκρός ήταν 22 ετών και σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά.

Ο Φελίπε Σέισας που είναι αξιωματικός της ομοσπονδιακής αστυνομίας, είναι ο νούμερο 2 στην ιεραρχία της Ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Θύμα ληστείας έπεσε και ο Πορτογάλος Υπουργός Παιδείας Τιάγκο Μπραντάο Ροντρίγκες μαζί με μία γυναίκα που ήταν μαζί, στην περιοχή Ιπανέμα. Ο ληστής τους πήρε χρήματα και κινητά αλλά δεν κατάφερε να απομακρυνθεί καθώς τον έπιασαν περαστικοί και τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

 

Τελευταία Νέα