Δεκάλεπτο ντέρμπι, μετά Dream Team

Gazzetta team
Δεκάλεπτο ντέρμπι, μετά Dream Team

bet365

Μόνο ένα δεκάλεπτο κράτησε ουσιαστικά ο αγώνας των ΗΠΑ με την Βενεζουέλα. Οι Αμερικανοί επικράτησαν με 113-69 ενώ στο τέλος της πρώτης περιόδου οι δύο ομάδες ήταν στο 18-18.

Έχοντας τουλάχιστον μια κλάση διαφορά από όλους τους άλλους, οι Αμερικανοί έχουν πάει στο Ρίο για να πάρουν απλά το χρυσό. Έχοντας αυτόν τον στόχο και αυτή την δυναμικότητα, δεν υπήρχε περίπτωση να βρουν αντίσταση από την Βενεζουέλα. Οι παίκτες του Μάικ Σιζέφσκι έκαναν αγγαρεία στο πρώτο δεκάλεπτο, με συνέπεια να είναι ισόπαλοι με 18-18, αλλά στα επόμενα πάτησαν... γκάζι και εξαφανίστηκαν.

Το 113-69 μοιάζει λίγο, μιας και οι Αμερικανοί θα μπορούσαν να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, όμως προτίμησαν να προσφέρουν πλούσιο θέαμα με πολλά καρφώματα και μπλοκ, απέναντι στους ανήμπορους να αντιδράσουν παίκτες της Βενεζουέλας. Βέβαια η αλήθεια είναι πως όλοι στην Βενεζουέλα θα θυμούνται το πρώτο δεκάλεπτο και θα έχουν να το λένε στα παιδιά τους, αλλά μέχρι εκεί...

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζορτζ που έφτασε τους 20 πόντους και τον ακολούθησαν ο Μπάτλερ με 17, ο Ντουράντ με 16 και οι Τζόρνταν και Άντονι με 14. Για τους ηττημένους ο Κοχ είχε 19 και Ετσενίκε 18.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα