Μπόγκουτ: «Ο Κιούμπαν πρώτα με έβρισε, μετά μου ευχήθηκε καλή επιτυχία!»

Αλέξανδρος Καραλής
Μπόγκουτ: «Ο Κιούμπαν πρώτα με έβρισε, μετά μου ευχήθηκε καλή επιτυχία!»

bet365

Ο Άντριου Μπόγκουτ αγωνίζεται στα παρκέ του Ρίο με την Εθνική Ομάδα της Αυστραλίας, ωστόσο πρώτα χρειάστηκε να πάρει την έγκριση του αφεντικού των Μάβερικς για να αγωνιστεί με του «Μπούμερς».

Ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης των «Μαβς» είναι γνωστός για την άρνησή του να παίρνουν οι παίκτες της ομάδας του μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Στην περίπτωση του Άντριου Μπόγκουτ, όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Μετά τον τραυματισμό του στους τελικούς του NBA, ο Αυστραλός σέντερ ξεκαθάρισε στον Κιούμπαν ότι έχει ανάγκη να αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα της χώρας του, προκειμένου να ανεβάσει στροφές μετά τον τραυματισμό του.

Ο 32χρονος παίκτης των Μάβερικς σε συνέντευξή του δήλωσε για το γεγονός αυτό: «Του είπα να φορέσει τα χρώματα της Αυστραλίας, βλέποντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ξεστόμισε κάποιες λέξεις που δεν μπορώ να επαναλάβω και στη συνέχεια μου ευχήθηκε καλή επιτυχία! Όποτε μπορώ να πω ότι η μέχρι στιγμής σχέση μας μέσω email εξελίσσεται πολύ καλά!»

Ο Κιούμπαν με τη σειρά του σχολίασε την απόφασή του, λέγοντας: «Προφανώς, είμαστε όλοι πολύ ανήσυχοι σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Άντριου. Προσωπικά, ακόμα δεν αισθάνομαι ευχαρίστηση με τη συμμετοχή των παικτών μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Μπόγκουτ, όμως, θα έπρεπε είτε έτσι είτε αλλιώς να ακολουθήσει πρόγραμμα, προκειμένου να επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον ίδιο και ξέρουμε ότι είναι πολύ προσεκτικός προκειμένου να επανέλθει.»

 

Τελευταία Νέα