Χωρίς να φορτσάρει νίκησε η Πολωνία

Φώτης Καρακούσης
Χωρίς να φορτσάρει νίκησε η Πολωνία

bet365

Ξεκίνημα με νίκη και για την Πολωνία, με την ομάδα του Στεφάν Αντιγκά να επικρατεί με 3-0 της Αιγύπτου.

Ο Στεφάν Αντιγκά πριν την έναρξη των αγώνων στο Ρίο είχε δηλώσει πως η Πολωνία πάει στην Βραζιλία έχοντας ως στόχο το χρυσό μετάλλιο. Ε αν θέλεις να κατακτήσει την κορυφή, δεν μπορεί να σε σταματήσει η Αίγυπτος, όσο και αν οι Αφρικανοί προσπάθησαν για το καλύτερο. Οι Πολωνοί επικράτησαν με 3-0 (25-18, 25-20, 25-17) και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το τουρνουά, ανοίγοντας και την αυλαία του δεύτερου ομίλου.

Ο αγώνας είναι από αυτούς που λέμε πως δεν χρήζει μεγάλης ανάλυσης. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη, τεράστια θα λέγαμε, αυτό φάνηκε και οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν κέρδισαν τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουν. ΟΙ Αιγύπτιοι από την άλλη, σε έναν όμιλο που μετά την Ρωσία και την Πολωνία, όλα είναι ανοικτά, αν καταφέρουν και πιάσουν την απόδοση στο δεύτερο σετ, μπορούν να κάνουν την υπέρβαση και να βρεθούν στα προημιτελικά, κάτι όμως που μόνο εύκολο δεν είναι.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές οι Κούρεκ και Κούμπιακ που είχαν από 12 πόντους, ενώ τους 10 έφτασε Μπιένιεκ. Από την Αίγυπτο κανείς δεν έφτασε τον διψήφιο αριθμό, με τον Αμπού να φτάνει τους 9.

Πολωνία-Αίγυπτος: 3-0 (25-18, 25-20, 25-17)

Πολωνία (Αντιγκά): Κούρεκ 12, Κλος 6, Κούμπιακ 12, Μίκα 8, Μπιένιεκ 10, Λόματς, Ζατόρσκι (λ), Νοβακόφσκι, Κονάρσκι, Ντρούζγκα, Μπούζτσεκ 2.

Αίγυπτος (Ελσεμερλί): Αμπού 9, Αμπντελρεχίμ 5, Αφίφι 4, Αμπντάλα 2, Μονέιμ 4, Ελ Κοτμπ 8, Αμπντελάλ (λ), Αμπντλελχάι 2, Αμπουελχασάν, Τακίλ, Χασάν 1.

 

Τελευταία Νέα