Μπόγκουτ: «Μέλη της ΔΟΕ, βγείτε απ' τις σουίτες και βοηθήστε λίγο» (pic)

Γιάννης Ράμμας
Μπόγκουτ: «Μέλη της ΔΟΕ, βγείτε απ' τις σουίτες και βοηθήστε λίγο» (pic)

bet365

Ο Άντριου Μπόγκουτ της Αυστραλίας απολογήθηκε σε όλη τη Βραζιλία για το tweet με την κουρτίνα μπάνιου στο δωμάτιό του στο Ολυμπιακό χωριό κι εξήγησε πως προοριζόταν για τη ΔΟΕ.

Τα παράπονα για τις ατέλειες στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού χωριού ήταν κι είναι πολλά κι ένα απ' αυτά είχε γίνει φωτογραφία απ' τον 32χρονο σέντερ.

Οι εξηγήσεις δεν άργησαν να 'ρθουν, αφού οι ερωτήσεις απ' τους Βραζιλιάνους δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο tweet ήταν πολλές μετά απ' την νίκη πρεμιέρας των «Boomers» επί της Γαλλίας (87-66 στις 6/8).

«Δεν το έκανα για να δυσφημίσω τη Βραζιλία ή το λαό της. Έχω πολύ καλούς φίλους απ' τη Βραζιλία, τον Μπαρμπόσα, τον Βαρεζάο... Το tweet προοριζόταν περισσότερο για τη ΔΟΕ παρά για οποιονδήποτε άλλο» είπε σε απολογητικό ύφος και συνέχισε: «Οι άνθρωποι εδώ προσπαθούν τα τακτοποιήσουν τα πάντα. Όπως είπα, ζητώ "συγγνώμη" απ' όλους στη Βραζιλία. Δεν είχα πρόθεση να βάλω κατά αυτών, αλλά περισσότερο κατά των μελών της ΔΟΕ, να βγουν απ' τις σουίτες τους και να προσπαθήσουν να βοηθήσουν λίγο».

 

Τελευταία Νέα