Η στενοχώρια του Πετρούνια για τον Μάρα (pics)

Δήμος Μπουλούκος
Η στενοχώρια του Πετρούνια για τον Μάρα (pics)

bet365

Το gazzetta.gr σας αποκαλύπτει την ιδιαίτερη σχέση του Πετρούνια με τον Μάρα, αλλά και τι συνέβη αμέσως μετά τον αποκλεισμό του Βλάση από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν είναι μόνο δύο πρωταθλητές ή δύο μέλη της ίδιας Εθνικής ομάδας. Ο Λευτέρης Πετρούνιας με τον Βλάση Μάρα είναι δύο κολλητοί φίλοι που τους ενώνουν πολλά, με βασικό τον προπονητή τους Δημήτρη Ράφτη.

Μέσα από τους κοινούς αγώνες, τις προπονήσεις και τα κοινά καμπ προετοιμασίας οι δύο πρωταθλητές μας έγιναν κολλητοί κάτι που φάνηκε περίτρανα στο Ρίο, όπως σας αποκαλύπτει με φωτογραφίες το gazzetta.gr.

O αγώνας του Πετρούνια μόλις είχε τελειώσει και είχε εξασφαλίσει πανηγυρική πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, στην πρώτη μάλιστα συμμετοχή του, Η χαρά ήταν έκδηλη στον Λευτέρη που δεν κάθισε όμως, να πανηγυρίσει, αλλά αφού άλλαξε, έφυγε σφαίρα και πάλι για τον αγωνιστικό χώρο για να δει τον αγώνα του φίλου του, που άρχιζε αμέσως μετά.

Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία, η αγωνία του Πετρούνια αλλά και του προπονητή τους Δημήτρη Ράφτη είναι μεγάλη.

Στην προσπάθεια του στο μονόζυγο ο Βλάσης κάνει δύο λάθη και οι κριτές του δίνουν χαμηλό βαθμό που σημαίνει και τον οριστικό αποκλεισμό του από τον τελικό. Ο Πετρούνιας στην αρχή πιάνει το κεφάλι του και μετά με το χέρι στο στόμα, δείχνει να μην το πιστεύει.

Και μετά με βλέμμα απλανές, με τον Μάρα πίσω του αμήχανο, φαίνεται χαμένος στις σκέψεις...

Δύο φίλοι που δεν τους χωρίζουν ούτε οι αποτυχίες!

 

Τελευταία Νέα