Eκρηξη στην ποδηλασία-Σφαίρα στο Κέντρο ιππασίας...

Δημήτρης Τομαράς
Eκρηξη στην ποδηλασία-Σφαίρα στο Κέντρο ιππασίας...

bet365

Η Herald Sun μετέδωσε πληροφορία για ύποπτο δέμα στο Ολυμπιακό στάδιο στο Ρίο που έφερε... συναγερμό στις Αρχές της Βραζιλίας. Η αγωνία για την ποδηλασία και η σφαίρα στο αγώνισμα της ιππασίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εντοπίστηκε ένα ύποπτο δέμα στο Ολυμπιακό στάδιο στο Ρίο. Αμέσως κινήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και όλοι οι αρμόδιοι φορείς.

Προκλήθηκε μία ελεγχόμενη έκρηξη από ειδικό μηχάνημα που είχαν οι βραζιλιάνικες Αρχές. Η έκρηξη ακούστηκε πολύ έντονα ενώ δεν αναφέρθηκαν υλικές ζημιές ή τραυματίες.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ αυτή η ισχυρή έκρηξη ακούστηκε κοντά στο σημείο όπου διεξάγεται ο τελικός της ποδηλασίας δρόμου. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. Η ειδική ομάδα, που φορούσε προστατευτικό εξοπλισμό, έκανε εξονυχιστικό έλεγχο κοντά στην εξέδρα του Τύπου, ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της έκρηξης.

Σφαίρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, εκκενώθηκε το Κέντρο Τύπου

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας του Ρίο, όταν μια σφαίρα πυροβόλου όπλου έσκισε την τέντα στο Κέντρο Τύπου και κατέληξε δίπλα στα πόδια ενός φωτορεπόρτερ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επέμβουν αμέσως οι Αρχές Ασφαλείας και να προχωρήσουν σε εκκένωση του Κέντρου Τύπου. «Η Αστυνομία ερευνά το περιστατικό και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες δηλώσεις», τόνισε η διευθύντρια του Ιππικού Κέντρου, Άνια Κράμπε. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

 

Τελευταία Νέα