Ντουράντ: «Είμαι μεγάλος φαν του Πάου!»

Αλέξανδρος Καραλής
Ντουράντ: «Είμαι μεγάλος φαν του Πάου!»

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι ένας από τους ηγέτες την Εθνικής Ομάδας των ΗΠΑ στη φετινή Ολυμπιάδα, και μίλησε για τους μεγάλους τους αντιπάλους, τους Ισπανούς, ενώ εξέφρασε και το θαυμασμό του για τον Πάου Γκασόλ.

Σε δηλώσεις του σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο σταρ των Ουόριορς χαρακτήρισε πρόκληση έναν ενδεχόμενο αγώνα με τους Ισπανούς, δήλωσε οπαδός του Πάου Γκασόλ και σχολίασε ότι ο Ισπανός έιναι σαν να μη γερνάει ποτέ!

«Τίποτα στο μπάσκετ δεν είναι απλό. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις σε αυτό το άθλημα και το ξέρουμε. Εκτιμούμε το ταξίδι, ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο εναντίον της Κίνας και είμαστε ευτυχείς που θα τους αντιμετωπίσουμε για τρίτη φορά τις τελευταίες εβδομάδες», είπε αρχικά ο «KD» .

«Γνωρίζουμε ότι εδώ είμαστε φαβορί, αλλά τίποτα δεν είναι εγγυημένο» συνέχισε ο Ντουράντ, που σχολιάζοντας τη μέχρι στιγμής παραμονή του στο Ρίο είπε πως: «Είναι πολύ όμορφα, μέσε σε ένα ωραίο ξενοδοχείο πάνω στο νερό. Η απόφαση να μείνουμε στο κρουαζιερόπλοιο ήταν μια απόφαση που την πήραμε εδώ και πολύ καιρό. Είναι το ίδιο. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μπάσκετ».

Κλείνοντας, ο Ντουράντ μίλησε συνολικά για το τουρνουά και αποθέωσε στη συνέχεια τον Πάου Γκασόλ: «Η Ισπανία αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Δεν είναι, όμως, εγγυημένο ότι θα παίξουμε κόντρα σε αυτή στον τελικό. Ανεξάρτητα από το ποιον αντιμετωπίζεις, πρέπει να δίνεις κάθε φορά τα πάντα. Ήμουν πάντα μεγάλος φαν του Πάου Γκασόλ. Έχει φοβερή ποιότητα και φαίνεται σαν να μην γερνάει ποτέ. Παραμένει σταθερός κι είναι ένας από τους παίκτες που πραγματικά σέβομαι!»

 

Τελευταία Νέα