Η Μπεκατώρου έτοιμη για τη μεγάλη είσοδο!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Η Μπεκατώρου έτοιμη για τη μεγάλη είσοδο!

bet365

Aπομένουν λίγες ώρες από την ιστορική στιγμή που για πρώτη φορά στην ιστορία των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, μία γυναίκα θα κάνει πρώτη την είσοδο της στο Στάδιο Μαρακανά κρατώντας την ελληνική σημαία, στην παρέλαση των εθνικών αποστολών, στο πλαίσιο της τελετής Έναρξης.

Η Σοφία Μπεκατώρου, η κορυφαία Ελληνίδα ιστιοπλόος θα συμμετάσχει για 4η φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες (2000, 2004, 2008 και 2016) και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε για να καταφέρει φτάσει έως στο Ρίο, δεν θα είναι ικανοποιημένη με τίποτα λιγότερο από το βάθρο.

Το μετάλλιο για την ιστιοπλόο των Nacra-17, η οποία αγωνίζεται με παρτενέρ τον Μιχάλη Πατενιώτη είναι ο φόρος τιμής στη μνήμη της αδελφής την οποία έχασε τον περασμένο Απρίλιο (διαβάστε ΕΔΩ).

«Ήρθε η ώρα! Έχω έναν τραυματισμό από την καταπόνηση λόγω της σκληρής προπόνησης, ο οποίος εκδηλώθηκε την περίοδο που ήμουν στην Ελλάδα και που υποτίθεται ότι θα έκανα διακοπές… Το αντιμετωπίζω με αντιφλεγμονώδη και έτσι αυτήν την περίοδο δεν μπαίνουμε με τον Μιχάλη στη θάλασσα. Ξαναμπαίνουμε από αύριο ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα», δήλωσε στο gazzetta.gr η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας και «χάλκινη» στο Πεκίνο.

Η στιγμή που η Μπεκατώρου θα κρατήσει τη σημαία θα είναι σίγουρα ξεχωριστή για την ίδια, αφού ανάμεσα στα εκατομμύρια θεατών που θα την παρακολουθούν στημένοι μπροστά από τις τηλεοράσεις θα είναι και δύο ζευγάρια μάτια που τον τελευταίο καιρό την έχουν στερηθεί πολύ προκειμένου να είναι αγωνιστικά έτοιμη, πρόκειται για τα δύο παιδιά της, τα οποία θα περιμένουν πως και πως να καμαρώσουν τη μαμά!

 

Τελευταία Νέα