Νιγηρία - Ιαπωνία 5-4

Gazzetta team
Νιγηρία - Ιαπωνία 5-4

bet365

Με το δεξί μπήκε ομάδα ποδοσφαίρου της Νιγηρίας στου Ολυμπιακούς Αγώνες, επικρατώντας 5-4 της Ιαπωνίας, με τον Ετέμπο να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και να σημειώνει τέσσερα τέρματα.

Σε ένα παιχνίδι με 9 γκολ, η Νιγηρία επικράτησε της Ιαπωνίας με 5-4 και μπήκε με το δεξί στο Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου του Ρίο, με τον Ογκενεκάρο Ετέμπο να σημειώνει 4 τέρματα!

Η αναμέτρηση άρχισε εντυπωσιακά με δύο γκολ στο δεκάλεπτο και τέσσερα στο εικοσάλεπτο! Συγκεκριμένα, στο 6' ο Ουμάρ έκανε το 1-0 για την Νιγηρία, με τον Κορόκι να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα. Στο 10', όμως ο Ετέμπο έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη χώρα του και πάλι όμως για 3 λεπτά! Στο 13', ο Μιναμίνο έκανε το 2-2 και ενώ όλα έδειχναν πως αυτό θα είναι το σκορ του πρώτου μέρους, ο Ετέμπο ξαναχτύπησε και έκανε στο 42' το 3-2.

Στο δεύτερο μέρος, ο 20χρονος άσος, συνέχισε να έχει κέφια και στο 52' έκανε το 4-2, ενώ στο 66' με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το 5-2. Η Ιαπωνία κατάφερε να μειώσει στο 70' με τον Ασάνο σε 5-3, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα στο 95' μείωσε και σε 5-4 με τον Σουζούκι, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τελευταία Νέα