Τα αναμνηστικά των Ολυμπιακών Αγώνων (pics)

Δήμος Μπουλούκος
Τα αναμνηστικά των Ολυμπιακών Αγώνων (pics)

bet365

Το gazzetta.gr επισκέφτηκε το Megastore Rίο 2016 στη Copacabana και σας... βάζει μέσα στο μεγαλύτερο κατάστημα με τα αναμνηστικά των Ολυμπιακών Αγώνων. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΙΟ, ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ.

Σε κάθε γωνιά του Ρίο ντε Ζανέιρο πωλούνται αυτές τις ημέρες, αναμνηστικά των Ολυμπιακών Αγώνων με τα περισσότερα να είναι αυθεντικά, χωρίς να σημαίνει ότι λείπουν και οι «μαϊμούδες». Ωστόσο το μεγαλύτερο κατάστημα με τα περισότερα προϊόντα, είναι αυτό που έχει στηθεί επάνω στη χρυσή άμμο της Copacabana και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου που θέλει να αγοράσει ένα αναμνηστικό από τους Ολυμπιακούς με τη στάμπα Rio 2016.

Πρόκειται για μία λυόμενη κατασκευή που είναι συνεχώς γεμάτη επίδοξους αγοραστές. Με το που μπαίνεις, δύο κούκλες σε προδιαθέτουν για τη μεγάλη ποικιλία που υπάρχει με προϊόντα ένδυσης, κυριολεκτικά από την κορφή ως τα νύχια.

Κυριαρχούν φυσικά τα μπλουζάκια με το λογότυπο του Rio, σε διαφορετικά σχέδια και με χαρούμενα χρώματα...

Υπάρχει και διαχωρισμός ανάμεσα στα γυναικεία t shirt και τα ανδρικά, με τις τιμές να είναι αρκετά προσιτές στα 27 ευρώ.

Ξεχωριστά σχέδια και για τα παιδιά...

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι σαγιονάρες, ειδικά για τους Βραζιλιάνους που είναι συνεχώς στην παραλία.

Μιας και μιλάμε για παραλία, την τιμητική τους έχουν αναγνωρισμένα προϊόντα των Ολυμπιακών Αγώνων που σχετίζονται με τις παραλίες. Από καρέκλες, πετσέτες, μαγιό, μπάλες beach volley, μέχρι ρακέτες και κουβαδάκια για τα παιδιά.

Δεν λείπουν οι καθιερωμένες κούπες, παγούρια αλλά και πολλά ακόμα μικροαντικείμενα.

Εκτός από προϊόντα με το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων, υπάρχουν και μπλούζες της Βραζιλίας με τα χρώματα της χώρας.

Oι διοργανωτές αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν και για πρώτη φορά πωλούν και μπλουζάκια με λογότυπα από παλιότερους Ολυμπιακούς Αγώνες

Kαι όλα αυτά μαζί με τις μασκότ των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών, τον Vinicious και τον Tom.

Kι επειδή η φτώχεια θέλει καλοπέραση, οι διοργανωτές πωλούν και σαμπάνιες με το λογότυπο του Ρίο. Το θέμα είναι ποιος θα τις πάρει...

 

Τελευταία Νέα