Ο Ταμουρίδης έκανε την πρώτη προπόνηση στο Ρίο

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ο Ταμουρίδης έκανε την πρώτη προπόνηση στο Ρίο

bet365

Έπειτα από το 18ωρο εξουθενωτικό ταξίδι, ο Γιάννης Ταμουρίδης έβγαλε το ποδήλατο στους δρόμους του Ρίο με σκοπό να κάνει ένα ξεμούδιασμα, τελικά όμως η ομορφιά του τοπίου τον συνεπήρε με αποτέλεσμα να βγάλει 3ωρη προπόνηση.

Ο Έλληνας ποδηλάτης, ο οποίος θα αγωνιστεί στον αγώνα δρόμου το διήμερο 6-7 Αυγούστου, στην Κοπακαμπάνα, αφήνει πίσω τις ατυχίες που τον αποσυντόνισαν και βάζει τα δυνατά του για ό,τι καλύτερο στο Ρίο.

Ο Θεσσαλονικιός πρωταθλητής δήλωσε στο gazzetta.gr: «Αισθάνομαι τυχερός μετά απ' όσα μου έχουν συμβεί που τελικά είμαι στο Ρίο.

Παρότι λένε ότι κάθε εμπόδιο για καλό, στην περίπτωση μου δεν νομίζω ότι βγήκε κάτι καλό απ' όλα αυτά τα ατυχήματα. Μου χάλασαν όλη την προετοιμασία και στην ψυχολογία. Όμως τουλάχιστον θα είμαι στην εκκίνηση και αυτό είναι που μετράει», σε ότι αφορά στον τραυματισμό που είχε στην κλείδα, τον οποίο αποκόμισε στην Κίνα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε διάστημα μικρότερο ενός μήνα πριν από τους Αγώνες είπε:

«Η κλείδα αναρρώνει πολύ γρήγορα, δεν νομίζω να μου δημιουργήσει πρόβλημα. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν κατάφερα να τρέξω τον Γύρο στην Κίνα και έχω έλλειψη αγωνιστικής έντασης, κάτι που θα μου κοστίσει πολύ».

 

Τελευταία Νέα