Πέταξε για Ρίο το ντουέτο της συγχρονισμένης

Gazzetta team
Πέταξε για Ρίο το ντουέτο της συγχρονισμένης

bet365

Ταξίδεψαν την Παρασκευή το απόγευμα, για το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, τα καμάρια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, που αποτελούν το Ντουέτο της Εθνικής ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο κορυφαίο ρανεβού του πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Το skatharia.gr σας παρουσιάζει πλήρες Φωτορεπορτάζ από την αναχώρηση των δύο αθλητριών μας, μαζί με τις ομοσπονδιακές προπονήτριες, Μαρία Θηβαίου (ένας ακόμη άνθρωπος του ΑΝΟΜ στην Ολυμπιακή αποστολή) και η Ναταλία Τσερνέτσκα. Την αποστολή ξεπροβόδισαν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος (που θα ταξιδέψει για το Ρίο την Κυριακή 31/7, με την ιδιότητά του ως μέλος του μπιρό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, FINA), οι συγγενείς και οι φίλοι των αθλητριών και των τεχνικών μας.

Στόχος του Ελληνικού Ντουέτου στους Ολυμπιακούς αγώνες είναι πρώτα η πρόκριση στον τελικό και στη συνέχεια ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα, με την είσοδο στην 8άδα να θεωρείται σπουδαία επιτυχία.

Η οικογένεια του ΑΝΟΜ είναι περήφανη για τα διακεκριμένα μέλη της και εύχεται να ζήσουν όσο πιο όμορφα γίνεται το ολυμπιακό όνειρο στη χώρα της σάμπα!

πηγή: skatharia.gr

 

Τελευταία Νέα