Βλάχος: «Ταξιδεύουμε με όνειρα, φιλοδοξίες και δυνατότητες στο Ρίο»

Βλάχος: «Ταξιδεύουμε με όνειρα, φιλοδοξίες και δυνατότητες στο Ρίο»

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, Θοδωρής Βλάχος και ο βοηθός του Δημήτρης Κραβαρίτης μίλησε για τα όνειρο που απέχει λίγες μέρες από το να γίνει πραγματικότητα. 

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού και ο βοηθός του μίλησαν στο osfp.gr για την επικείμενη συμμετοχή στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Ο Θοδωρής Βλάχος επεσήμανε: «Η Εθνική ομάδα ταξιδεύει με όνειρα, φιλοδοξίες και δυνατότητες στο Ρίο. Υπάρχει ένα γκρουπ  5-6 ομάδων που σε αυτό είναι και η Ελλάδα όπου όλοι είναι πολύ κοντά να κατακτήσουν ένα μετάλλιο.

Δεν σκεφτόμαστε μόνο αυτό και ταξιδεύουμε χωρίς οι προσδοκίες όλων των Ελλήνων να βαραίνουν τα χέρια μας. Προσωπικά θέλω όλοι οι αθλητές μου να είναι υγιείς, να χαρούνε κάθε στιγμή των Ολυμπιακών Αγώνων και κάθε παιχνίδι και να καταφέρουν να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Ολυμπιακός θα έχει την τιμητική του στο Ρίο, μιας και θα εκπροσωπηθεί όχι μόνο από την πλειοψηφία των Ελλήνων διεθνών αλλά και από τους τέσσερις ξένους μας που αγωνίζονται με τις Εθνικές τους ομάδες και συνολικά από 30 εκπροσώπους σε όλα τα αθλήματα!»

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κραβαρίτης επεσήμανε: «Φεύγουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες για να συμπληρώσουμε τον Ολυμπιακό κύκλο. Θέλουμε να είμαστε όλοι υγιείς γιατί είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το μετάλλιο από το να είσαι εκτός 8άδας είναι κοντά.

Ελπίζουμε να είμαστε στα μετάλλια. Είναι μεγάλη τιμή να βρισκόμαστε εκεί. Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος οργανισμός τα νούμερα, οι αριθμοί, οι τίτλοι, οι αθλητές που τον εκπροσωπούν σε αυτούς τους αγώνες, μιλάνε από μόνοι τους.  Είναι ίσως το μεγαλύτερο σωματείο στον κόσμο σε όλα τα σπορ».