Ντουράντ: «Δεν έβγαινα απ' το σπίτι μου!»

Ντουράντ: «Δεν έβγαινα απ' το σπίτι μου!»

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ προετοιμάζεται με την Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και σχολίασε για μία ακόμη φορά την απόφασή του να πάει στους Ουόριορς.

Η απόφαση του «KD» να μετακομίσει στο Όκλαντ μονοπωλεί ακόμη τις συζητήσεις στον «μαγικό κόσμο» του NBA. Ο ίδιος σχολίασε από το Λας Βέγκας, όπου βρίσκεται με την Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ, την απόφαση του αυτή, καθώς και το τι ακολούθησε:

«Δεν βγήκα από το σπίτι μου για μέρες! Δεν σηκωνόμουν καν από το κρεβάτι μου γιατί σκεφτόμουν πως άμα βγω έξω να περπατήσω, μπορεί κάποιος να με πατήσει με το αυτοκίνητο του! Ή να πει κάτι πολύ αρνητικό για μένα.

Ποτέ δεν είχα τόση φήμη και τόσοι πολλοί άνθρωποι που δεν βλέπουν καν μπάσκετ μου έλεγαν συγχαρητήρια και μου εύχονταν καλή τύχη στη συνέχεια. Είναι τρελό το πόσο μεγάλος έγινα, το πόσο μεγάλο εξελίχθηκε το όλο θέμα.

Ήμουν σε ένα μέρος τόσο καιρό αλλά ποτέ δεν μπορούσα να ξέρω πως θα εκλαμβανόταν μία τέτοια απόφαση μου που κανείς πάντως δεν περίμενε. Κάποια στιγμή όμως είπα πως η ζωή συνεχίζεται. Πηγαίνει μπροστά και δεν μπορείς να κρύβεσαι για πάντα. Πρέπει να το αντιμετωπίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντουράντ.

 

Τελευταία Νέα