Άγνοια Περέιρα για Ολυμπιακό

Άγνοια Περέιρα για Ολυμπιακό

Άγνοια Περέιρα για Ολυμπιακό

bet365

Άγνοια δήλωσε ο τεχνικός της Πόρτο, Βιτορ Περέιρα σχετικά με τον ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, δηλώνοντας σε πορτογαλικά Μέσα ότι δεν έχει καμία απολύτως ιδέα.

Ο τεχνικός των «δράκων» μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα «Α' Βοla» και αναφερόμενος στο μέλλον του είπε ότι: «Θεωρώ πως αυτή η ερώτηση δεν έχει καμία σημασία, έτσι δεν θα απαντήσω. Έχω πει πως νιώθω περήφανος που μπορώ να εκπροσωπώ την ομάδα, ίσως για πάντα. Τα πράγματα εδώ δεν έχουν σχεδιαστεί στο… πόδι».

Κάνε εγγραφή στην betfair και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Παράλληλα ερωτήθηκε και για τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Πειραιωτών για την αντικατάσταση του Ερνέστο Βαλβέρδε, λέγοντας πως: «Δεν έχω καμία ιδέα πως προέκυψε αυτή η πληροφορία. Δεν έχω διαβάσει ακόμα τις εφημερίδες σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα