Ο Σάββας φαβορί για Πρόεδρος!

Ο Σάββας φαβορί για Πρόεδρος!

Gazzetta team
Ο Σάββας φαβορί για Πρόεδρος!

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε την πρόθεση του να αποχωρήσει από την προεδρεία του Ολυμπιακού, χωρίς αυτό ουσιαστικά να σημαίνει κάτι. Φαβορί να τον διαδεχθεί ο Σάββας Θεοδωρίδης!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στο συνέδριο των οπαδών του Ολυμπιακού τους αποκάλυψε την σκέψη του να αποχωρήσει από τη θέση, καθώς ο νέος αθλητικός νόμος είναι τερατούργημα και εμπλέκει τους παράγοντες των ομάδων στην περίπτωση που κάποιοι οπαδοί προκαλέσουν τα επεισόδια.

Ωστόσο θα παραμείνει στην ομάδα, θα παίρνει τις αποφάσεις και φυσικά θα την χρηματοδοτεί! Ωστόσο δεν αποκάλυψε ποιον θα βάλει στη θέση του, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτός θα είναι ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον αντιπρόεδρο της ομάδας και δεν είναι τυχαίο ότι του αφιέρωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα