Ντιόγκο: «Σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό»

Ντιόγκο: «Σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ντιόγκο: «Σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ντιόγκο βρέθηκε μετά από καιρό στην αποστολή του Ολυμπιακού και ελπίζει να πάρει άλλη μία ευκαιρία, ενώ απάντησε στα σενάρια που ακούγονται για το μέλλον του.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού στα Γιάννενα βρίσκεται και ο Ντιόγκο, ο οποίος ευελπιστεί να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες. Πέρα από το αγωνιστικό, όπου ο Βραζιλιάνος άσος έχει χαθεί από την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, μίλησε στην εφημερίδα Πρωταθλητής για τα όσα ακούγονται περί προτάσεων από την πατρίδα του, τονίζοντας:

«Δεν έχω καμία πρόταση από τη Βραζιλία. Σίγουρα εκεί υπάρχουν άνθρωποι που με ξέρουν και μπορούν να λένε διάφορα. Ωστόσο εγώ δεν έχω καμία πρόταση ή ενόχληση από κάποια ομάδα της πατρίδας μου, παρά τα όσα λέγονται».

Ενώ σχετικά με το μέλλον του, το οποίο στον Ολυμπιακό λένε πως είναι αμφίβολο, αν και θα εξαρτηθεί από τον προπονητή που θα βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου τη νέα σεζόν, ο Ντιόγκο ξεκαθαρίζει ότι θέλει να μείνει στον Πειραιά: «Θέλω να μείνω. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Μου αρέσει στον Ολυμπιακό. Έχω εξάλλου ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη. Δεν μου έχει πει κανείς κάτι για το μέλλον μου. Σκέφτομαι τον Ολυμπιακό και πως θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ, που είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα