Σα να μην πέρασε μια μέρα!

Σα να μην πέρασε μια μέρα!

Δημήτρης Τομαράς
Σα να μην πέρασε μια μέρα!

bet365

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους αποδείχθηκαν και φέτος οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού και οι Βετεράνοι της Προοδευτικής, που βρέθηκαν αντιμέτωποι για 51η φορά στην ιστορία τους. Νικητής πάντως δεν υπήρξε καθώς οι Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός ήρθαν ισόπαλοι 1-1.

Στο γήπεδο της Νίκαιας ο Βραδυποριακός και ο Ταλαιπωριακός έδωσαν την δική τους αγωνιστική παράσταση την Μεγάλη Παρασκευή σε έναν όμορφο αγώνα που ξύπνησε μνήμες από το παρελθόν. Οι δύο αντίπαλοι πάντως έμειναν στο 1-1.

Το παιχνίδι ήταν φέτος αφιερωμένο στην μνήμη του Λάκη Γκλέζου, ο οποίος προσέφερε πολλά με την φανέλα του Ολυμπιακού. Το ντεμπούτο του στον αγώνα αυτόν που έχει εξελιχθεί σε θεσμό έκανε ο Γιώργος Ανατολάκης.

Τα γκολ μπήκαν από δύο αμυντικούς. Ο Ντάγκας έκανε το 1-0 για τους παλαίμαχους της Προοδευτικής λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους. Η... απάντηση ήρθε στα τελευταία λεπτά του αγώνα από τον Ιωαννίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα