Ξανά Πιζάρο για Ολυμπιακό

Ξανά Πιζάρο για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Ξανά Πιζάρο για Ολυμπιακό

bet365

Θέμα Πιζάρο έχει προκύψει ξανά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, όπου μάνατζερ έχουν αρχίσει να ψήνουν τον Χιλιανό άσο να δει με καλό μάτι την μεταγραφή του στο Λιμάνι.

Ένα από τα μεγάλα ονόματα που παρέλασε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, και για τον οποίο υπήρξαν επαφές από την πλευρά του Ολυμπιακού, είναι ο Νταβίντ Πιζάρο της Ρόμα. Για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό φέρεται να εξακολουθούν να ενδιαφέρονται οι ερυθρόλευκοι.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Γαύρος, μάνατζερ του Ιταλικού ποδοσφαίρου τρέχουν την υπόθεση του Χιλιανού άσου, τον οποίο έχουν πλησιάσει ανεπίσημα και προσπαθούν να τον πείσουν να δει με θετικό μάτι την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.
Ο Πιζάρο αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο στην Σίτι με τη μορφή δανεισμού από τους Ρωμαίους, ωστόσο δεν φαίνεται να υπολογίζεται ούτε από την Ρόμα (αφού τον παραχώρησε και έψαχνε να του βρει ομάδα τα Χριστούγεννα), αλλά ούτε και από τους Πολίτες του Ιταλού Μαντσίνι που στο πρωτάθλημα τον έχει χρησιμοποιήσει μόλις μία φορά σαν βασικό (για 60') και τέσσερις σαν αλλαγή σε διάστημα 2,5 μηνών.

Άλλο ένα θετικό είναι το γεγονός πως έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Ρωμαίους, και τα οικονομικά μεγέθη θα είναι πλέον διαφορετικά, ενώ το ίδιο ισχύει και με το συμβόλαιο που τυχόν του προταθεί, αφού και οι εποχές έχουν αλλάξει πλέον στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Πιζάρο διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του, κάτι που σημαίνει ότι θα ψάχνει ένα ικανοποιητικό τριετές συμβόλαιο πριν βγει... στην σύνταξη, όμως είναι άγνωστο το πως βλέπουν στον Πειραιά την προοπτική του να αφήσουν τον 35χρονο Ιμπαγάσα για να τον αντικαταστήσουν με τον 33-34 ετών Πιζάρο.

Τέλος, μεγάλο ρόλο θα παίξει και η άποψη του προπονητή, κάτι το οποίο δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αφού στον πάγκο του Ολυμπιακού μπορεί να βρίσκεται ο Βαλβέρδε ή ο αντικαταστάτης του που να έχει άλλα σχέδια...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα