Μονακό καλεί Μιραλάς...

Μονακό καλεί Μιραλάς...

Δημήτρης Τομαράς
Μονακό καλεί Μιραλάς...

bet365

Τον Κέβιν Μιραλάς έχει βάλει στο στόχαστρό της η Μονακό σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ. Την ίδια στιγμή ισπανικά ρεπορτάζ επαναφέρουν στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό τους Μάρκο Βεϊνοβιτς, Κρίστιαν Τσάβες, Τακάσι Ινούι και Αντελίνο Βιεϊρίνια.

ΜΜΕ της Ευρώπης αναφέρουν ότι ο Κέβιν Μιραλάς παρακολουθείται αρκετά στενά από την Μονακό. Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού αποτελεί διακαή πόθο των Μονεγάσκων που φέρονται διατεθειμένοι να κάνουν κρούση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του. Το μείον που έχει η Μονακό πάντως είναι πως μετέχει στην Β' κατηγορία της Γαλλίας.

Από εκεί και έπειτα οι Ισπανοί έγραψαν για τέσσερα ονόματα που έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τους Μάρκο Βεϊνοβιτς της Χέρακλες, Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα, Τακάσι Ινούι της Μπόχουμ και Αντελίνο Βιεϊρίνια της Βόλφσμπουργκ. Μάλιστα υπογραμμίζουν πως ο Πορτογάλος χαφ αρέσει πολύ στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα