Στου Ρέντη οι Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα!

Στου Ρέντη οι Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα!

Δημήτρης Τομαράς
Στου Ρέντη οι Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα!

bet365

Όταν όλοι οι άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ήδη φύγει για τις ιδιαίτερές του πατρίδες οι Όλαφ Μέλμπεργκ και Αριέλ Ιμπαγάσα... μένουν στου Ρέντη! Οι δύο παίκτες μετέβησαν την Μεγάλη Τρίτη στις εγκαταστάσεις της ομάδας για να κάνουν τα προγράμματά τους.

Ο Μέλμπεργκ επέλεξε να μην φύγει για την Σουηδία αλλά να πάει για προπόνηση στου Ρέντη. Ο Σουηδός στόπερ έδειξε για ακόμα μία φορά το πόσο επαγγελματίας είναι, εκπλήσσοντας ακόμα και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με την πρωτοβουλία που πήρε, καθώς ήταν κάτι που το αποφάσισε ο ίδιος και δεν του επιβλήθηκε από κάποιον. Στο πρόγραμμα βέβαια που έκανε είχε την σχετική επίβλεψη σε περίπτωση που χρειαζόταν το οτιδήποτε.

Την ίδια στιγμή ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνεχίζει την αποθεραπεία του. Ο «Κάνιο» παρότι οι εκτιμήσεις τον θέλουν να χάνει τον τελικό του Κυπέλλου είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρις εσχάτων για να τον προλάβει. Ο έμπειρος άσος πάντως πηγαίνει καλύτερα.

Οι γιατροί των Πειραιωτών είναι ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και την πρόοδο που κάνει. Και οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού πρόκειται να συνεχίσουν τα προγράμματά τους μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη και ίσως έως την Μεγάλη Παρασκευή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα