Μοντέστο: «Θέλω να μείνω»

Μοντέστο: «Θέλω να μείνω»

Δημήτρης Τομαράς
Μοντέστο: «Θέλω να μείνω»

bet365

Την πρόθεσή του να συνεχίσει να φορά την φανέλα του Ολυμπιακού επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Φρανσουά Μοντέστο. Τι δήλωσε ο Ρόι Κάρολ.

Μιλώντας στο Novasports ο Μοντέστο ισχυρίστηκε πως «ο πρόεδρος το ξέρει πάρα πολύ καλά πως η προσωπική μου επιθυμία είναι να παραμείνω. Όμως, αυτή τη στιγμή προέχει ο τελικός του Κυπέλλου. Προέχει να κερδίσουμε το τρόπαιο καινα κάνουμε το νταμπλ. Από εκεί και έπειτα όλα θα γίνουν».

Σχετικά με τις Ακαδημίες και το τουρνουά τους ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό και το ποδόσφαιρο να έχει πολύ καλές υποδομές, που όπως βλέπουμε διαθέτουμε. Γιατί και η Γαλλία απ' όπου προέρχομαι, αν έχει κερδίσει κάποιους τίτλους σε εθνικό επίπεδο, όσο και σε συλλογικό επίπεδο, έχει να κάνει με τις πολύ καλές υποδομές που διαθέτει».

Ο Ρόι Κάρολ από μέρους του σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικό για αυτούς τους νέους παίκτες, που έχουν πολύ μικρή ηλικία. Έγινε ένα μεγάλο τουρνουά εδώ. Είναι πολύ σημαντικό για αυτούς τους μεγάλους χορηγούς να είναι εδώ και να βοηθούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα