Χάνει τον τελικό ο Ιμπαγάσα!

Χάνει τον τελικό ο Ιμπαγάσα!

Μάκης Σταθάτος
Χάνει τον τελικό ο Ιμπαγάσα!

bet365

Σοκ από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Αριέλ Ιμπαγάσα, αφού ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού έχει υποστεί θλάση και χάνει τον τελικό του Κυπέλλου!

Ο Ιμπαγάσα το πρωί της Παρασκευής (6/4) επισκέφθηκε το Metropolitan για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία από την οποία προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον ορθό μηριαίο του δεξιού του ποδιού που θα τον αφήσει εκτόε δράσης για έναν περίπου μήνα.

«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αριέλ Ιμπαγάσα υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στον τετρακέφαλο δεξιά.

Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον ορθό μηριαίο μυ δεξιά. Σύμφωνα με την εκτίμηση του γιατρού της ομάδας μας, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να απουσιάσει για διάστημα τριών με τεσσάρων εβδομάδων.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε πρόγραμμα εντατικής θεραπείας το οποίο θα ακολουθεί πρωί και απόγευμα», αναφέρει το ιατρικό δελτίου Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.


Συνεχίζεται η προετοιμασία για Κέρκυρα

Στο μεταξύ οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Όσοι αγωνίστηκαν στον επαναληπτικό ημιτελικού του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.

Στο Red Store ο Μανιάτης

Στην επίσημη μπουτίκ του Ολυμπιακού θα βρεθεί το Σάββατο το μεσημέρι (12:30) ο Γιάννης Μανιάτης, όπου και θα υπογράψει αυτόγραφα στους φίλους των «ερυθρολεύκων». Παράλληλα όσοι φίλαθλοι των Πρωταθλητών βρεθούν στο στάδιο «Γ. Καραϊσκής» θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν και φωτογραφίες με τον 26χρονο μεσοαμυντικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα