Τα εισιτήρια για τον αγώνα με Κέρκυρα

Δημήτρης Τομαράς
Τα εισιτήρια για τον αγώνα με Κέρκυρα

bet365

Σε καθημερινή βάση γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα με τον φίλαθλο κόσμο των Πειραιωτών να έχει την δυνατότητα να προχωρήσει σε αγορά τους και την Παρασκευή.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε ότι συνεχίζεται την Παρασκευή 6/4 και καθημερινά η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με την Κέρκυρα. Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται από τα εκδοτήρια της Θύρας 25 με ώρες διάθεσης 10 το πρωί με 6 το απόγευμα έως την εξάντλησή τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10, 15, 20, 30, 35, 40 και 80 ευρώ (VIP). Οι Πειραιώτες διευκρίνισαν εκ νέου πως για την προστασία τους οι φίλαθλοι θα πρέπει να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα