Δεν του το «γύρισε» κανείς

Δεν του το «γύρισε» κανείς

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Δεν του το «γύρισε» κανείς

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του δύο τρία πράγματα, για το αποψινό παιχνίδι, τα…πλέϊ οφ και τους…Δημούτσο-Τοροσίδη.

ΔΥΟ κουβέντες για το αποψινό παιχνίδι, πριν συμπληρώσω κάτι στα δύο προηγούμενα άρθρα μου.

Η πείρα έχει διδάξει ότι στα παιχνίδια που παίζονται σε βαρείς αγωνιστικούς χώρους, όπως λογικά θα είναι του γηπέδου της Τρίπολης, λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων στην Αρκαδία, μπάλα καλή μπορεί να παιχτεί στο α΄ ημίχρονο, για να μην «πω» στα πρώτα 30 λεπτά. Γιατί μετά χειροτερεύει το τερέν, με το πάτημα των παικτών. Κι όποιος πάρει σε εκείνο το σημείο το προβάδισμα, μπορεί να το «φυλάξει» καλύτερα, αφού ο αγωνιστικός χώρος δε θα βοηθάει τον αντίπαλο στην εντεπίθεσή του.

Το διπλό του Ολυμπιακού στην Τρίπολη προσφέρεται σε απόδοση 1.85 στην sportingbet

Ο δε Αστέρας εδώ και δύο πρωταθλήματα, πέρσι και φέτος, μέσα στο γήπεδό του, έχει το εξής φοβερό στοιχείο: Ποτέ, καμία ομάδα δεν του «γύρισε» παιχνίδι, όταν μπόρεσε να προηγηθεί η Τρίπολη….

Τώρα, δύο πράγματα ακόμη:

Ένα σε ό,τι αφορά ένα σχόλιό μου για καλύτερο πρωτάθλημα, με πλέϊ οφ στα οποία θα συμμετέχει κι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας της κανονικής σεζόν: Οι βαθμοί με τους οποίους θα μπαίνουν οι ομάδες πρέπει να είναι οι βαθμοί που έχουν κερδίσει στη διάρκεια της κανονικής σεζόν. Όχι αυτή η πλάκα που υπάρχει τώρα, με τους βαθμούς να…διαιρούνται! Ειδάλλως, δεν έχει νόημα τότε η κανονική σεζόν. Εδώ λέμε να βλέπουμε τέσσερα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, Άρη-ΠΑΟΚ κ.ο.κ. κάθε χρόνο, όχι να αλλοιώνεται η βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Κι όποιος έχει τις δυνατότητες μέσα από τα πλέϊ οφ, ας ανατρέψει την κατάσταση. Μιλάμε, άλλωστε, για πλέϊ οφ 10-12 αγωνιστικών, στα οποία ολλά μπορεί να γίνουν.

Δύο σε ό,τι αφορά το κομμάτι μου για το Δημούτσο κι επειδή κατάλαβα πως υπήρξε «διαμαρτυρία» γιατί πέρσι είχε κάνει τα ίδια ο Τοροσίδης στην Ξάνθη. Βεβαίως ήταν ελεγκταία η συμπεριφορά του Τοροσίδη, με τη διαφορά ότι δεν έγραψαν οι διαιτητές τίποτα στο φύλλο αγώνα. Το δε περιστατικό έγινε γνωστό μέσα από το σχετικό βιντεάκι που «κυκλοφόρησε» στο youtube. Έχετε ξαναδεί τιμωρία παικτών, από βιντεάκι στο youtube; Και δεν το πάω στο ότι ο Τοροσίδης ήταν χαμένος και «δαρμένος» (με μη καταλογισμό πέναλτι στο 90), ενώ ο Δημούτσος ήταν νικητής κι αν μη τι άλλο δεν χρειαζόταν τέτοιος «πανηγυρισμός».

Αλλά πώς να τιμωρηθεί ο Τοροσίδης, όταν δεν τον είχαν γράψει οι διαιτητές στο φ.α.;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.