Πρέσινγκ για κλήση του Αμπντούν

Πρέσινγκ για κλήση του Αμπντούν

Δημήτρης Τομαράς
Πρέσινγκ για κλήση του Αμπντούν

bet365

Για άλλη μία φορά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Αλγερίας πιέζουν τον Βαχίντ Χαλίλχοζιτς να καλέσει στην Εθνική ομάδα της χώρας τον Τζαμέλ Αμπντούν.

Στην Αλγερία μεταδίδουν για τον Αμπντούν πως «με τις εμφανίσεις του με την φανέλα του Ολυμπιακού έχει δείξει πως αξίζει να λάβει κλήση για την Εθνική ομάδα της χώρας». Αρκετά ΜΜΕ στην χώρα θεωρούν ότι ο παίκτης με βάσει τα αγωνιστικά του επιτεύγματα θα έπρεπε να είναι στην αποστολή για τον αγώνα των προκριματικών για το Κόπα Άφρικα με την Λιβύη στις 9 Σεπτεμβρίου, κάτι που όμως δεν συνέβη.

Ο Βαχίντ Χαλίλχοζιτς κάλεσε εκ νέου τον Ραφίκ Τζιμπούρ για το ματς αυτό αλλά όχι τον Τζαμέλ Αμπντούν. Από την άλλη προτίμησε παίκτες, όπως τον Μπουντεμπούζ της Σοσό, τον Λασέν της Χετάφε, τον Φεγκουλί της Βαλένθια και τον Καντίρ της Βαλενσιέν. Για την επίθεση εκτός από τον Τζιμπούρ επέλεξε τους Σλιμανί, Σουντανί και Μπελφοντίλ.

Ο ίδιος ο Αμπντούν δεν... αγχώνεται πάντως και περιμένει την ευκαιρία του και όποτε εκείνη έρθει θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Άλλωστε θέλει πολύ να παίξει στην Εθνική και να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί. Υπάρχουν ωστόσο ορισμένοι δημοσιογράφοι στην Αλγερία που έχουν την άποψη ότι ο Χαλίλχοζιτς δεν έχει πειστεί για τις ικανότητες του χαφ του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα