Ανοιχτό του Κουαρέσμα, πάει για αμυντικό!

Ανοιχτό του Κουαρέσμα, πάει για αμυντικό!

Gazzetta team
Ανοιχτό του Κουαρέσμα, πάει για αμυντικό!

bet365

Ο Πορτογάλος άσος είναι ο επόμενος στόχος του Ολυμπιακού και μπορεί να αποκτηθεί με λιγότερα λεφτά απ’ ό,τι όλοι πίστευαν, ενώ γίνεται παιχνίδι για δεξί μπακ που παίζει και δεξί στόπερ!

Ο Κακουτά προτιμά να αγωνιστεί στη Μαρσέιγ και το πρωτάθλημα της χώρας του από το ελληνικό. Έτσι, ο επόμενος στόχος των ερυθρόλευκων είναι ο Πορτογάλος Κουαρέσμα της Μπεσίκτας. Την ίδια στιγμή στον Πειραιά έχουν βάλει στο... κάδρο των μεταγραφικών τους σχεδίων και την απόκτηση ενός δεξιοπόδαρου αμυντικού. Ενός οπισθοφύλακα που θα μπορεί να παίζει δεξί μπακ, αλλά και δεξί στόπερ. Βλέπετε την Τρίτη υπάρχει το ραντεβού με τον Τοροσίδη και από αυτό θα εξαρτηθούν αρκετά. Ας τα δούμε ένα ένα τα θέματα...

Διαβάστε όλο το άρθρο στο Κatimagiko.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα