«Αναπολώ το δίδυμο Αβραάμ- Μέλμπεργκ»

«Αναπολώ το δίδυμο Αβραάμ- Μέλμπεργκ»

Gazzetta team
«Αναπολώ το δίδυμο Αβραάμ- Μέλμπεργκ»

bet365

Ο Νίκος Αλέφαντος αναλύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο στη στήλη του στο katimagiko.gr το αγωνιστικό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στα μέχρι στιγμής φιλικά, εκφράζει τους προβληματισμούς του για την άσχημη ανασταλτική λειτουργία των «ερυθρόλευκων», ενώ αναφέρεται και για την αποχώρηση του Κέβιν Μιραλάς, την οποία χαρακτηρίζει μεγάλη απώλεια.

Ο Ολυμπιακός είναι αμοντάριστος. Εντελώς αμοντάριστος. Δεν λειτούργησε καμία γραμμή, δεν μου άρεσε. Ειδικά η άμυνα δεν έχει συνοχή. Σας είχα πει απ’ την αρχή ότι ο νέος προπονητής ήταν η χαρά του over στην Πορτογαλία και ότι απ’ τα πρώτα φιλικά δεν μου άρεσε η διάταξη της άμυνας- ανεξαρτήτως του ποιοι έπαιζαν. Η άμυνα δεν στήνεται σωστά, δεν είναι διάταξη αυτή, ακόμα και στα στημένα που είναι πιο εύκολο να διδάξει ένας προπονητής που πρέπει να στηθούν οι σέντερ μπακ, τι κάλυψη να δώσουν οι πλάγιοι.

Επίσης το πρέσινγκ έχω πει από τα πρώτα ματς ότι δεν μου αρέσει. Είναι ένα πρέσινγκ νεροζούμι. Όχι μόνο δεν πρεσάρει ψηλά, αλλά δεν πρεσάρει σωστά. Δικαίωμά του είναι του ανθρώπου να μην θέλει ψηλά το πρέσινγκ, αυτός το θέλει στα 2/3 του γηπέδου. Όμως το θέμα είναι ότι και εκεί που περιμένει, και εκεί που στήνεται, δεν πρεσάρει σωστά! Στα ματς που βλέπω, οι αντίπαλες ομάδες τους γλεντάνε τους χαφ του Ολυμπιακού! Φεύγανε στην κόντρα οι της Νάπολι πάλι και οι χαφ του Ολυμπιακού έβλεπαν τις πλάτες των αντιπάλων τους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο katimagiko.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα