«Πιέζει για Ολυμπιακό ο Κοντρέρας!»

Δημήτρης Τομαράς
«Πιέζει για Ολυμπιακό ο Κοντρέρας!»

bet365

Ο Πάμπλο Κοντρέρας ασκεί έντονο πρέσινγκ στην διοίκηση της Κόλο Κόλο για να τον αφήσει να πάει στον Ολυμπιακό, όπως μεταδίδει ΜΜΕ στην χώρα της Χιλής.

Σε ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην diario.latercera.com εμφανίζεται ότι «ο Κοντρέρας πιέζει για Ολυμπιακό, επειδή θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη για οικογενειακούς λόγους», κάτι βέβαια που προκαλεί ερωτηματικά από την στιγμή που ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είναι στην χώρα του μαζί με την οικογένειά του και αμείβεται ιδιαίτερα καλά από την Κόλο Κόλο.

Ακόμα στο άρθρο αναφέρεται ότι ο Κοντρέρας δέχθηκε πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας για αποδοχές της τάξεως των 500 χιλ.. ευρώ ετησίως. Στην Κόλο Κόλο αντιδρούν στην στάση του παίκτη διότι έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος στην Χιλή και δεν μπορούν ν' αναπληρώσουν το κενό του ενώ το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα δεν τους δίνει περιθώρια για τέτοιες αποδεσμεύσεις.

Εκτός των άλλων πάντως στην Χιλή υπογραμμίζεται ότι η διοίκηση της Κόλο Κόλο κατέστησε σαφές πως δεν έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό. Επίσης γνωστοποιήθηκε ότι τις διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή τις κάνει ο Κοντρέρας μόνος του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα