Στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός

Στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έφτασαν στην Πορτογαλία και μπαίνουν ήδη σε ρυθμό… Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ενόψει του φιλικού της Κυριακής.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (6:20) η αποστολή του Ολυμπιακού «πέταξε» από το «Ελ. Βενιζέλος» για την Πορτογαλία και τέσσερις ώρες αργότερα (10:30 Ελλάδας) το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Λισσαβώνα. Εκεί όπου το βράδυ της Κυριακής οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν ένα σημαντικό φιλικό με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ, στο στάδιο «Ζοζέ Αλβαλάδε».

Οι καιρικές συνθήκες στη Λισσαβόνα είναι καλές. Η θερμοκρασία είναι γύρω στους 25 βαθμούς Κελσίου ενώ υπάρχει και ελαφριά συννεφιά. Το ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται κοντά στον αερολιμένα της πόλης, αλλά και αρκετά κοντά στην έδρα της Σπόρτινγκ.

Μετά το μεσημεριανό φαγητό, οι ποδοσφαιριστές ξεκουράστηκαν λίγο. Στην συνέχεια άρχισαν να ετοιμάζονται για την απογευματινή προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας (17:30 τοπική).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα