Εγκαταλείπει για Χάιντσε η Μπολόνια

Εγκαταλείπει για Χάιντσε η Μπολόνια

Gazzetta team
Εγκαταλείπει για Χάιντσε η Μπολόνια

bet365

H Μπολόνια σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του Γκάμπριελ Χάιντσε, επειδή αδυνατεί να καλύψει το συμβόλαιό του, δίνοντας... πρόσφορο έδαφος στον Ολυμπιακό.
Όπως προκύπτει από νεότερη πληροφόρηση από την γειτονική χώρα η Μπολόνια δεν είναι διατεθειμένη ν' ασχοληθεί άλλο με τον Χάιντσε. «Για εμάς ο Χάιντσε δεν είναι μία προσιτή επιλογή. Δεν μπορούμε να τον κλείσουμε», αποκάλυψε μία διοικητική πηγή της ομάδας για τον άσο της Ρόμα.
Από μέρους τους τα ιταλικά ΜΜΕ καθώς και πληροφορίες από την γειτονική χώρα δίνουν προβάδισμα στον Ολυμπιακό για τον έμπειρο Αργεντινό αμυντικό. «Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός έχει πια τον πρώτο λόγο για τον παίκτη», τονίζεται ανάμεσα στ' άλλα. Ο Χάιντσε δεν έχει πρόβλημα να ρίξει το κασέ του στα 600 με 650 χιλιάδες ευρώ ετησίως, πέφτοντας στο... μισό απ' όσα έπαιρνε πέρυσι (1.2 εκατ. ευρώ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα