Δεν ισχύει η ρήτρα του Μιραλάς

Δεν ισχύει η ρήτρα του Μιραλάς

Δεν ισχύει η ρήτρα του Μιραλάς

bet365

Ως γνωστόν, ο Κέβιν Μιραλάς έχει υπογράψει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 8 εκ. ευρώ στο συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους, κάτι που πλέον δεν ισχύει και έτσι αν υπάρξει θέμα εξαρτάται από τις διαθέσεις του συλλόγου.

Μόνο τυχαίο δεν πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν πέσει οι τόνοι στο θέμα του Κέβιν Μιραλάς, όπου ο μάνατζέρ του άλλα έλεγε στα Βελγικά Μέσα και άλλα (διέψευδε) στα ελληνικά.

Σύμφωνα με τον Ενροτό, τον μάνατζερ του Βέλγου άσου του Ολυμπιακού, υπήρχαν ομάδες που ενδιαφερόντουσαν για την απόκτηση του ερυθρόλευκου στράικερ. Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ, Λίβερπουλ είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που είχαν γραφτεί.

Ωστόσο, καμία ομάδα δεν προχώρησε σε επίσημη προσφορά, ενώ σημειώνεται ότι θα μπορούσε να αποκτήσει τον παίκτη – αν προηγουμένως είχε αποσπάσει τη θετική του απάντηση – καταθέτοντας στο ταμείο του Ολυμπιακού 8 εκ. ευρώ.

Αυτό ήταν το ποσό της ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του διεθνούς Βέλγου ποδοσφαιριστή, και με αυτό το ποσό ο Ολυμπιακός δεν είχε λόγο. Κάτι που όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Γαύρος, δεν ισχύει πλέον. Η συγκεκριμένη ρήτρα είχε... ημερομηνία λήξης. Και η ημερομηνία αυτή ήταν η 31η Ιουλίου. Από σήμερα πρώτη Αυγούστου δεν ισχύει και έτσι αν κάποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον παίκτη θα πρέπει να τα βρει πρώτα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος μπορεί να κοστολογήσει τον Μιραλάς όσο επιθυμεί. Με λίγα λόγια, ακόμα και 10 εκ. ευρώ να θελήσει να ξοδέψει κάποια ομάδα για να τον αποκτήσει, εξαρτάται από τα... κέφια των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα