«Σφίγγα» για τους «κομμένους» ο Ζαρντίμ

«Σφίγγα» για τους «κομμένους» ο Ζαρντίμ

Δημήτρης Τομαράς
«Σφίγγα» για τους «κομμένους» ο Ζαρντίμ

bet365

Ούτε... λέξη δεν είπε ο Ζαρντίμ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία για τους παίκτες που θα θέσει εκτός αποστολής από την Ολλανδία και κατά συνέπεια εκτός πλάνων για τη νέα σεζόν.

«Σφίγγα» αποδεικνύεται ο Πορτογάλος τεχνικός ως προς τις αποφάσεις τους για το ποιους θα πάρει μαζί του και ποιους όχι για την Ολλανδία και το φιλικό με την Βίλεμ. Ορισμένες πηγές τονίζουν ότι ο Ζαρντίμ έχει ήδη καταλήξει στους... εκλεκτούς για το νέο ταξίδι του Ολυμπιακού στην χώρα της τουλίπας (σ.σ. όπου πέραν του φιλικού με την Βίλεμ θα γίνουν και κάποιες προπονήσεις) έχοντας ενημερώσει σχετικά μόνο τους συνεργάτες του.

Εκείνο που μένει πια είναι να ανακοινώσει τις κρίσεις τους στους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός τεχνικός δεν είπε κουβέντα για τις αποφάσεις του στους ιθύνοντες του συλλόγου, περιμένοντας την Δευτέρα. Στο λιμάνι πάντως έλεγαν το Σάββατο ότι δεν υπάρχουν μεταγραφικές εξελίξεις και πως τα νεότερα αναμένονται εντός της επόμενης εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα