«Θα φύγει μόνο για μεγάλη ομάδα»

«Θα φύγει μόνο για μεγάλη ομάδα»

Δημήτρης Τομαράς
«Θα φύγει μόνο για μεγάλη ομάδα»

bet365

Οι Ιταλοί ανάβουν νέες φωτιές για την υπόθεση του Βασίλη Τοροσίδη με μία δήλωση του Γιώργου Καζιάνη που με έμμεσο τρόπο επιβεβαιώνει ότι... κάτι τρέχει με τους Ρωμαίους και τον παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα το Calciomercato καθώς και άλλα ιταλικά ΜΜΕ φιλοξενούν δήλωση του Καζιάνη που τονίζει ότι «ο Τοροσίδης θα φύγει μόνο για μία μεγάλη ομάδα από τον Ολυμπιακό και η Ρόμα είναι τέτοια». Θυμίζουμε βέβαια πως πρόσφατα ο εκπρόσωπος του διεθνούς άσου του Ολυμπιακού είχε τονίσει ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία Ρόμα-Ολυμπιακού για τον Τοροσίδη.

Οι Ιταλοί ωστόσο επιμένουν για τα καλά. Μιλούν για επικείμενο deal που θα βάλει στα ταμεία των πρωταθλητών Ελλάδας το ποσό των 3 εκατ. ευρώ. Η υπόθεση Τοροσίδη ίσως... τραβήξει μέχρι τον Αύγουστο ενώ εάν τελικά κλείσει στην Ρόμα υποψήφιοι για να καλύψουν το κενό του είναι οι Σαπουνάρου και Σκόνδρας.

Στο μεταξύ από το Σάββατο και μετά αρχίζει ξανά το μεταγραφικό «τρέξιμο» στο λιμάνι. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα πιάσουν και πάλι δουλειά μετά και την επιστροφή της ομάδας από την Πορτογαλία για τα... μέτωπα των στόπερ και δεκαριού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα