«Θέλει τη φανέλα του Ρικέλμε»

«Θέλει τη φανέλα του Ρικέλμε»

«Θέλει τη φανέλα του Ρικέλμε»

bet365

Την έντονη επιθυμία να πάρει τη φανέλα με το νούμερο «10» στην Μπόκα Τζούνιορς μετά την αποχώρηση του Χουάν Ρικέλμε φέρεται να έχει εκδηλώσει ο Κρίστιαν Τσάβες, που απασχολεί τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ole»

Το όνομα του Κρίστιαν Τσάβες εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Ο 26χρονος μέσος της Μπόκα Τζούνιορς προσπαθεί διαρκώς να «ανεβάσει» τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και μέσα στις προτεραιότητές του το τελευταίο διάστημα, είναι να να επωμιστεί τον ρόλο του ηγέτη στην ομάδα του Μπουένος Άιρες μετά τη φυγή του Χουάν Ρικέλμε.

Μάλιστα, θα προσπαθήσει να πάρει την φανέλα με το «νούμερο 10» στην ομάδα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η «Ole» σε δημοσίευμά της, κάνοντας λόγο πως ο Τσάβες δεν προτίμησε κάποια παραλία ή τα βουνά, αλλά να προπονηθεί με την Μπόκα, προκειμένου να κερδίσει τη θέση του.

Επίσης, η «Ole» σημειώνει ότι σ επερίπτωση κατά την οποία δεν συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή του Ζούλιο Σέζαρ Φαλκιόνι, δύο είναι οι ομάδες, που ερίζουν για τη απόκτησή του: Ο Ολυμπιακός και η Κόλο Κόλο από την Χιλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα