Έρχεται ο μάνατζερ του Τσάβες

Έρχεται ο μάνατζερ του Τσάβες

Gazzetta team
Έρχεται ο μάνατζερ του Τσάβες

bet365

Στην Ελλάδα θα βρεθεί την Παρασκευή ο μάνατζερ του Κρίστιαν Τσάβες και θα έχει συνάντηση με τους ερυθρόλευκους για να κουβεντιάσουν τις πιθανότητες μεταγραφής του παίκτη της Μπόκα.

Ο Ολυμπιακός έχει επιβεβαιώσει ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κριστιάν Μασάδο, ωστόσο περιμένει το «πράσινο» φως από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για να μπει στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του παίκτη, και φυσικά την Μπόκα Τζούνιορς.

Ωστόσο, και ο παίκτης θέλει να μάθει ποιες είναι οι προθέσεις του Ολυμπιακού. Έτσι λοιπόν, εκπρόσωπος του γραφείου μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του Τσάβες αναμένεται στην Ελλάδα την Παρασκευή και θα προγραμματίσει συνάντηση με τους ερυθρόλευκους.

Ο ατζέντης βρίσκεται ήδη στην Κύπρο για κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις του γραφείου του, και στην συνέχεια θα έρθει στην Ελλάδα. Η επίσκεψή του τονίζεται πως έχει άλλο αντικείμενο, και όχι την μεταγραφή του Τσάβες, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα ζητήσουν συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να κουβεντιάσουν πιο αναλυτικά την υπόθεση.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και ο Κώστας Γεωργοπάλης με δηλώσεις του στην Sporday, που είναι ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του γραφείου που εκπροσωπεί τον Τσάβες: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ο μάνατζερ του Τσάβες θα έρθει στην Ελλάδα για δικές του υποθέσεις, αλλά είναι αλήθεια ότι θα ζητήσουμε συνάντηση από τον Ολυμπιακό για να γνωρίζουμε τις προθέσεις του».

Στον Ολυμπιακό όσο περιμένουν το «ΟΚ» του Πορτογάλου τεχνικού εξετάζουν την επίσημη πρόταση που θα κάνουν για τον άσο της Μπόκα, αλλά αυτό εξαρτάται και από το ποσό που θα ζητήσουν οι Αργεντινοί. Το οποίο μπορεί να είναι 2, 2.5 ή και 3 εκ. ευρώ. Επίσης, θα εξετάσουν αν υπάρχει πρόθεση συνιδιοκτησίας ή δυνατότητα δανεισμού του παίκτη με μεγάλη οψιόν αγοράς, κάτι που όμως δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα