Έρχεται ο Ρουίς, ακολουθεί ο Τσάβες

Έρχεται ο Ρουίς, ακολουθεί ο Τσάβες

Gazzetta team
Έρχεται ο Ρουίς, ακολουθεί ο Τσάβες

bet365

Εντός των ημερών αναμένεται η άφιξη του Φερνάντο Κοσεντίνο στην Ελλάδα, όπου θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις για τη μεταγραφή του Άλαν Ρουίς στον Ολυμπιακό.

Ο 19χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός εκτός απροόπτου θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων» μετά τον Κώστα Μανωλά, αφού όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του το θέμα βρίσκεται στην τελική του ευθεία και θα τελειώσει μετά τη συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Ρουίς αναμένεται στην Ελλάδα και στις αρχές της επόμενης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα δώσει το ποσό των 700.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του νεαρού παίκτη και το υπόλοιπο ποσοστό θα μείνει στην κατοχή της Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μιλήσουν με τον Κοσεντίνο και για την περίπτωση του Κρίστιαν Τσάβες. Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» στον Ολυμπιακό δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν για τη θέση του επιτελικού μέσου θα προτιμηθεί ο Τσάβες ή ο Μασάδο, ωστόσο ο πρώτος αρέσει πολύ στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα