Μεγάλη ανταπόκριση για την φιέστα

Μεγάλη ανταπόκριση για την φιέστα

Μεγάλη ανταπόκριση για την φιέστα

bet365

Ο κόσμος του Ολυμπακού έδειξε από την πρώτη κιόλας μέρας διάθεσης των εισιτηρίων της φιέστας το πόσο πολύ θέλει να δώσει το παρών στο παιχνίδι-γιορτή με τον Ερυθρό Αστέρα στις 9 Μαϊου. Την Παρασκευή «έφυγαν» 6.300 εισιτήρια.

Οι οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδας αδημονούν να γιορτάσουν μαζί με την αγαπημένη τους ομάδας την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Την μεγάλη τους «δίψα» την έδειξαν από την Παρασκευή κιόλας, που έσπευσαν να αγοράσουν 6.300 εισιτήρια στα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη από την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων και μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να εξαντληθούν. Εισιτήρια ως γνωστόν για την φιέστα θα διατίθενται και το Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα