Τρεις αγωνιστικές ο Καζίμ, μία ο Ποτουρίδης!

Τρεις αγωνιστικές ο Καζίμ, μία ο Ποτουρίδης!

Τρεις αγωνιστικές ο Καζίμ, μία ο Ποτουρίδης!

bet365

Οι Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς και Γιάννης Ποτουρίδης τιμωρήθηκαν από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA με αποκλεισμό τριών και μίας αγωνιστικής αντίστοιχα για το περιστατικό με τον Μάρκο Ντέβιτς στο περιθώριο του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η «καμπάνα» έπεσε και για τον «φευγάτο» από τον Ολυμπιακό Καζίμ και για τον Ποτουρίδη. Ο πρώτος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA και ο δεύτερος με μία. Θυμίζουμε πως αμφότεροι είχαν εμπλακεί σε επεισόδιο με τον φορ της Μέταλιστ, Μάρκο Ντέβιντς.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τους επεβλήθησαν αυτές οι ποινές. Παράλληλα ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5 χιλ. ευρώ για ρίψη αντικειμένων από μέρος των οπαδών του σε αυτό το ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα