Επέστρεψε η ελληνική αποστολή

Gazzetta team
Επέστρεψε η ελληνική αποστολή

bet365

Η αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων έκλεισε, το Λονδίνο άδειασε και οι τελευταίοι Έλληνες αθλητές που έμειναν για την τελετή λήξης, επέστρεψαν το απόγευμα της Δευτέρας (13/8) στη βάση τους.

Η επιστροφή της ελληνικής αποστολής από τη βρετανική πρωτεύουσα ολοκληρώθηκε, με την άφιξη της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, του Σπύρου Γιαννιώτη, της εθνικής ανσάμπλ και της Δέσποινας Σολωμού και Ευαγγελίας Πλατανιώτη που μας εκπροσώπησαν στον τελικό του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Μαζί τους και οι αρχηγοί κ.κ. Κούβελος και Καπράλος, οι οποίοι παρέμειναν μέχρι την τελευταία ημέρα στο Λονδίνο.

Από πλευράς πολιτείας ήταν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να τους υποδεχθεί ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα τους αθλητές, που μας εκπροσώπησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Πάνω απ' όλα, αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια. Μπορεί να μην ήρθαν οι μεγάλες επιτυχίες, όμως υπήρξαν πλασαρίσματα αθλητών σε καλές θέσεις, τις οποίες πολλοί δεν περίμεναν», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και το γεγονός ότι δεν δόθηκαν αρκετά χρήματα στους αθλητές για την προετοιμασία τους, εκείνοι έκαναν το καλύτερο δυνατό. Εμείς έχουμε την υποχρέωση ως πολιτεία, να δώσουμε κίνητρα στους αθλητές, έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και αυτό θα κάνουμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα