Έχασε αλλά ελπίζει ο Νικολαϊδης!

Γιώργος Βροντάκης
Έχασε αλλά ελπίζει ο Νικολαϊδης!

bet365

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ξεκίνησε τους αγώνες του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με ήττα με 7-3 από τον Μπαχρί Τανρικουλού. Ελπίδες για ρεπεσάζ αν φτάσει τελικό ο Τούρκος.

Ο Ελληνας πρωταθλητής του Ταε Κβον ντο στην πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ηττήθηκε με 7-3 από τον Τανρικουλού και πλέον ελπίζει ο Τούρκος να νικήσει τον Νοτιοκορεάτη, Ντονγκίμ Τσα για να αγωνιστεί μέσω ρεπεσάζ για το χάλκινο μετάλλιο.

Η ώρα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα είναι στις 17:15. Αν ο Τανρικουλού ηττηθεί από τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Πεκίνο, τότε όλα τελείωσαν για τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη.

Στη πρώτη περίοδο δεν υπήρχε βαθμός για τους δύο αθλητές, όμως, στην δεύτερη περίοδο ο Νικολαϊδης προηγήθηκε με 1-0, αλλά στη συνέχεια ο Τανρικουλού, με περιστροφικό χτύπημα πέρασε μπροστά με 2-1. Στο τρίτο και τελευταίο δίλεπτο ο Τούρκος πήρε 3 βαθμούς για ένα χτύπημα στο κεφάλι, αλλά και άλλον ένα βαθμό για παρατήρηση στον Αλέξανδρο και στη συνέχεια ηττήθηκε με 7-3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα