Ήττα για Πρεβολαράκη

Gazzetta team
Ήττα για Πρεβολαράκη

bet365

Η Μαρία Πρεβολαράκη δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση για τα προημιτελικά της κατηγορίας των 55κ στην πάλη, μένοντας εκτός συνέχειας από την Γιούλια Ράτκεβιτς.

Η 27χρονη πρωταθλήτρια από το Αζερμπαϊτζάν επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και με 3-0 στα σημεία κόντρα στην 20χρονη Ελληνίδα συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο θεσμό.

Εν τω μεταξύ, η δεύτερη ευκαιρία που θα είχε στα ρεπεσάζ εν τω μεταξύ χάθηκε καθώς η Αζέρα Ράτκεβιτς (την οποία θα μπορούσε να ακολουθήσει), στο πλαίσιο των προημιτελικών γνώρισε την ήττα με 3-0 (1-0, 2-0) από την δις «χρυσή» Ολυμπιονίκη, Σαόρι Γιοσίντα από την Ιαπωνία.

«Ο αγώνας δεν πήγε όπως θα ήθελα. Κάποια λάθη και από τη διαιτησία και από μένα μας στοίχισαν το ματς. Η αντίπαλός μου ήταν δύσκολη και είχα χάσει και πάλι στο προολυμπιακό τουρνουά. Τώρα είχα προετοιμαστεί καλύτερα, πάλεψα καλύτερα, δεν μας βγήκε, ελπίζω να τα καταφέρω κάποια άλλη φορά. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε μετά τον αγώνα της η 20χρονη αθλήτρια.

Και πρόσθεσε: «Ήταν όνειρο ζωής να έρθω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν έχω την εμπειρία που έχουν άλλες αθλήτριες οι οποίες είναι μεγαλύτερες. Ελπίζω στο μέλλον, με περισσότερη προπόνηση και με περισσότερη εμπειρία να τα πάω καλύτερα. Οι μέχρι τώρα διακρίσεις μου είναι σε επίπεδο νεανίδων. Τώρα σε επίπεδο γυναικών θέλω ακόμη κάποια χρόνια για να έρθω και εγώ στο δικό τους επίπεδο. Πιστεύω ότι σε 2-3 χρόνια να έρθουν οι διακρίσεις και στις γυναίκες».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα