«Δεν είμαι ντοπέ...»

Γιώργος Φραδελάκης
«Δεν είμαι ντοπέ...»

bet365

Στις κατηγορίες που κατά καιρούς ακούγονται για χρήση αναβολικών από τον Ουσέιν Μπολτ αναφέρθηκε ο κορυφαίος σπρίντερ, τονίζοντας πως είναι ικανές να σημάνουν το τέλος του στίβου.

Ο γρηγορότερος άνθρωπος του κόσμου που το 2009 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βερολίνου έτρεξε τα 100μ. σε 9.58, μίλησε για το θέμα των αναβολικών, λίγες μόνο ώρες πριν τρέξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. «Γνωρίζω καλά ότι αν υπήρχε ποτέ η υπόνοια για ένα σκάνδαλο ντόπινγκ εναντίον μου, θα μπορούσε να σημάνει το τέλος του στίβου. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Σε απόδοση 1.60 στην bwin η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100 μέτρα από τον Μπολτ

Η αντιμετώπισή μου απέναντι στα ναρκωτικά ήταν να μένω μακριά από αυτά. Δεν μου αρέσουν ούτε τα συμπληρώματα διατροφής, εξαιτίας του φόβου μου να εμφανιστεί κάποιο από αυτό στην απαγορευμένη λίστα», δήλωσε αρχικά ο Μπολτ, για να καταλήξει πως:

«Ωστόσο, όσες φορές κι αν με έχουν ελέγξει - και πρέπει να έχω ελεγχθεί περισσότερες φορές από κάθε αθλητή στον πλανήτη μετά την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ - αυτό δεν είναι αρκετό για να ικανοποιήσει κάποιους ανθρώπους. Οι ελεγκτές μπορούν να κάνουν ουρά έξω από το σπίτι μου αν θέλουν. Όσο πιο συχνά ελέγχουν εμένα και άλλους αθλητές και φαίνεται πως είμαστε καθαροί, τόσο καλύτερο είναι για το άθλημα».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα