Εκτός τελικού ο Παπαδημητρίου

Γιώργος Βροντάκης
Εκτός τελικού ο Παπαδημητρίου

bet365

Ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου στην 5η του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν κατάφερε να πάρει μια θέση για τον τελικό της σφυροβολίας καθώς η καλύτερη βολή του ήταν στα 67.19 μέτρα. Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται...

Ο Ελληνας πρωταθλητής έμεινε αρκετά μακριά από το όριο πρόκρισης που ήταν στα 78 μέτρα, καταλαμβάνοντας την 19η θέση του πρώτου γκρουπ της σφυροβολίας. Η πρώτη βολή του Παπαδημητρίου ήταν άκυρη, η δεύτερη στα 66.91 μέτρα και η τρίτη στα 67.19 μέτρα.

«Κατέβηκα για να κάνω καλύτερη φετινή επίδοση. Όμως δεν μου βγήκαν οι βολές και δυστυχώς έχω κακοτυχία πολλά χρόνια τώρα, Τις τελευταίες ημέρες έκανα θεραπεία για τα δόντια και έπαιρνα αναλγητικά με φυσική συνέπεια να έχω πτώση δυνάμεων κυρίως στα πόδια. Ήξερα ότι δεν μπορούσα να κάνω αυτό που ήθελα. Ευχαριστήθηκα τον αγώνα και φυσικά αισθάνθηκα πολύ ωραία για μια ακόμη Ολυμπιάδα», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής.

Και συμπλήρωσε: «Ουσιαστικά είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε μεγάλους αγώνες. Ίσως επειδή δεν θέλω να αποχωριστώ τα στίβο αφού είναι κομμάτι από τη ζωή μου να κατεβώ σε κάποιο διασυλλογικό πρωτάθλημα. Δεν θέλω να αποχωριστώ το στίβο και θα μείνω κοντά στο άθλημα. Θα ασχοληθώ πιο ενεργά και με το μίτινγκ της Νικήτης (Σιθώνεια), αφού θα έχω πλέον περισσότερο χρόνο».

Στο Β΄ γκρουπ, στις 14.45, μετέχει ο Κώστας Σταθελάκος με τα χρώματα της Κύπρου. Ο Κώστας Σταθελάκος, αδελφός του Έλληνα Παραολυμπιονίκη του Πεκίνου, Πασχάλη Σταθελάκου, έχει εφετινή επίδοση 73.86μ και ατομικό ρεκόρ 74.38μ.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα